La Aviputna, gainile traiesc aproape de mediul natural

La Aviputna, gainile sunt crescute la sol, liber si fara stres

Gainele crescute la sol, liber si fara stres in cadrul fermei Aviputna au un consum energetic si proteic mai mare decat in cazul celor de la baterii, motiv pentru care au nevoie si de o alimentatie corespunzatoare. Oualele DIN OGRADA, marca sub care sunt comercializate ouale obtinute la Aviputna, au un albus cu o vascozitate crescuta si un galbenus cu o culoare naturala.

Stiai ca oualele de gaina ar trebui sa contina toti aminoacizii esentiali in proportiile corecte, conform inclusiv cerintelor corpului uman de proteine? Am folosit "ar trebui" pentru ca, din diferite motive pe care le cunoastem cu totii, exista pe piata si oua care, cosumnate, ne fac mai mult rau decat bine. Proteinele sunt principalele elementele constitutive ale corpului uman. Ele sunt utilizate pentru a face tot felul de tesuturi si molecule care servesc atat in scopuri structurale cat si functionale. Consumul de proteine adecvate ne poate ajuta, de exemplu, cu pierderea in greutate, cresterea masei musculare, scaderea tensiunii arteriale si imbunatatirea sanatatii oaselor.

Ouale sunt o sursa excelenta de proteine - un singur ou mare contine 6 grame de proteine.

Mediul in care sunt crescute gainile si continutul hranei acestora fac diferenta dintre un ou bun si unul mai putin bun. Acesta este si motivul pentru care suntem sfatuiti sa fim extrem de precauti in momentul in care ne alegem caserola cu oua. Oualele provenite de la gaini crescute cat mai aproape de mediul natural, cum sunt cele de la Aviputna, trebuie sa fie nelipsite din cosul nostru de cumparaturi.

Cea mai mare putere de influenta asupra tendintelor comertului o avem noi, cumparatorii. Noi putem stopa dezvoltarea unor practici neloiale sau sprijini pe cei care tin la sanatatea noastra si investesc pentru a ne putea oferi produse de calitate. In momentul in care esti la raft si intentionezi sa-ti alegi o caserola cu oua alege o marca despre care stii ca te respecta. DIN OGRADA este una dintre ele.

Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Articole recente

Publicitate

Dai un ban da' stai în față

Un proiect dedicat celor care apreciază calitatea la un preț rezonabil.