Nimeni, niciodata, nu si-a regasit timpul pierdut

Exista ceva ce .. o data piedut, pierdut ramane - TIMPUL. Nimeni, niciodata nu si-a regasit timpul pierdut.

Fiecare dintre noi a pierdut de'a lungul vietii fel de fel de obiecte. Am inceput cu suzeta (care fie vorba intre noi - altii ne-au spus ca am pierdut-o, dupa ce au dosit-o departe de posibilitatile noastre de a cotrobai la acea varsta), am continuat cu ghiozdanul la scoala, cu mapa cu cursuri, cu primul buletin, permisul auto.

Unii dintre noi au pierdut animale de companie. Altii prietenele.

De fiecare data cand am piedut ceva am sperat ca le vom recuipera. Chiar si dupa ce au trecut uneori ani intregi noi tot ne-am pastrat speranta ca le vom regasi. Si uneori, chiar le-am regasit. De exemplu, saptamana trecuta o vecina si-a gasit pe presul din fata usii cainele disparut in urma cu 3 ani. Era sanatos si ingrijit, semn ca a beneficiat de caldura unui camin. De ce a revenit? Doar el stie.

Toti cei care au taiat frunza la caini o perioada mai lunga sau mai scurta de timp nu au mai reusit sa-si recupereze timpul pierdut. Oftezi? Si eu am oftat cand am constatat ca am pierdut inutil ani intregi din viata umbland dupa potcoave de cai morti. M-am ridicat, m-am dat cu capul de pragul de sus si am mers inainte incercand in fiecare dimineata sa inteleg ce au vrut altii sa spuna despre timp.

Sfaturi?!?! Vrei sfaturi? N-am cum sa te ajut! Si eu inca mai pierd timp. Mai putin, ce-i drept, dar tot mai pierd.

Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Articole recente

Publicitate

Dai un ban da' stai în față

Un proiect dedicat celor care apreciază calitatea la un preț rezonabil.