Unii europeni prefera gadgeturi din China

In timp ce unii europeni se feresc de gadgeturile din China mai ceva ca dracul de tamaie, exista si o categorie care tocmai pe acestea le prefera.

Cei care au adoptat un stil de viata sprijinit de gadgeturi au inceput sa fie mai atenti cand citesc review-urile unui produs. Ei identifica cu usurinta review-urile postate contra - cost, review-uri care contin minciuni. Si minciunile prin omisiune s enumesc tot minciuni.

Dincolo de toate discutiile despre parametri tehnici, clientii acestei nise au inceput sa-si dea seama ca dorinta de a dispune de cel mai recent model a devenit un mijloc decisiv de marketing profitabil pentru producator si comerciant si pagubos pentru client.

Pretul unui model nou este net superior, deci achizitionarea lui implica o cheltuiala considerabila. Criza, criza, dar cozile imense de la lansarea unui gadget au inceput sa devina o normalitate. Eu nu-i consider fani. Eu ii consider victime ale acestui sistem de promovare. Si, ceea ce unii au inceput sa prinda curaj sa afirme, diferentele dintre aceste modele si cele anterioare nu justifica intotdeuna diferenta de pret. Oamenii de rand au inceput sa se gandeasca de doua ori inainte sa-si cumpere un nou telefon. Chiar au nevoie de noile facilitati?

Unii, mai priceputi, aplica aceeasi metoda ca la masini. Il vinde pe cel vechi, mai pune niste bani si isi cumpara altul nou. Astfel, pierderea financiara datorita uzurii morale si tehnologice se transfera celui care il cumpara mai departe.

Altii, mai descurcareti, au inceput sa prefere gadgeturi a caror pret reflecta valoarea reala a produsului si mai putin pe cea a marcii a fost asamblat. Evit sa spun "fabricat"pentru ca, pe la anumite intalniri, se afirma ca o proportie colosala provin din aceeasi zona geografica : China.

Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Articole recente

Publicitate

Dai un ban da' stai în față

Un proiect dedicat celor care apreciază calitatea la un preț rezonabil.