Fototapete ieftine, de calitate și XXL. Ce îți poți dori mai mult pentru peretele tău din living?

La unul dintre cursurile despre educație financiară la care mi-am irosit de pomană timpul domnul la costum și cravată a spus că unul dintre pilonii cei mai importanți pentru o sănătate financiară este să cumpărăm doar ce este necesar, nu doar ce ne place! Cei prezenți în sală dădeau din cap afirmativ cu bătăi din palme. Da, șefu! Așa vom face. Apartamentul nu mai este necesar, ne vom împrumuta și ne vom lua casă în rate. Mașina veche nu mai este bună, ne vom împrumuta și ne vom lua alta nouă. Eu am mai așteptat câteva minute și apoi am ieșit din sală.Am așteptat să văd dacă domnul respectiv își continuă ideea până la capăt și afirmă că acest pilon este valabil doar pentru chestiile cu o valoare financiară foarte mare. Dacă nu mai reușești să faci față ratelor la bancă cel mai bine este să strângeți ultimii bani și să plecați în concediu câteva zile. Este cea mai bună decizie pentru sănătatea voastră. Sănătatea voastră este mai importantă decât sănătatea financiară. Am prieteni care mi-au mulțumit pentru acest sfat. Au plătit câțiva euro pentru penalizări, dar și-au salvat familiile.

Să luăm un exemplu real. Un amic, după câțiva ani de stat pe șantier pentru a-i supraveghea pe cei ce erau constructori doar cu numele, a reușit să termine de ridicat o casă. Financiar? Cu credit la bancă. Fericit? Maxim. Erau dispuși să doarmă și pe un pat improvizat din 4 europaleți. Cu un efort suplimentar a reușit să-și amenajeze livingul. Visul său, încă din stadiul de proiect, era să pună pe un perete un fototapet imens. XXL. Mare. Astă era visul său. Asta era dorința lui acceptată de către soție și copii. Este dorința lui. O acceptăm. Merită. Buun. Cum ar fi fost dacă ei ar fi început să pună aplicare sfatul domnului la costum și să-l bată zilnic la cap cu importanța acestui fototapet XXL? Abstract sau cu un peisaj contează mai puțin. Este el necesar acum? Când nici instalația sanitară nu este gata în toată casa? Când poarta este legată cu sârmă? Da. Este important. De ce? Pentru că este dorința lui. Si de ea depinde sănătatea lui și a celor din jurul său.Si ce ar trebui să facem? Să facem un alt împrumut la bancă pentru un fototapet? Nu. In astfel de situații este recomandat să vă deschideți inima și să-l ajutați să-și îndeplinească visul cu costuri financiare minime. Trebuie să-l ajutați să înțeleagă opțiunile care sunt pe piață, să-l ajutați să deosebească un fototapet de calitate îndoielnică de unul cu o calitate superioară, să-l ajutați să prevadă ce implică întreținerea acestuia, să-l ajutați să găsească cel mai bun furnizor. Impărtășiți-i dorința!

Puteți avea surprize. Pe fototapet-tablouri.ro există fototapete ieftine, de calitate și XXL. Educație financiară nu înseamnă să asculți orbește ce spun alții. Educație financiară înseamnă să-ți asculți inima și să-ți urmezi visul.
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Articole recente

Publicitate

Dai un ban da' stai în față

Un proiect dedicat celor care apreciază calitatea la un preț rezonabil.