Cum să-ți crești și să-ți tonifiezi singură sânii acasă

In cercul meu de prietene este o vorbă - dacă lași singure două fete după 5 min discută despre sâni mai ceva ca prietenii noștri. Porți sutien acasă? Ce exerciţii fizice crezi că sunt mai eficiente pentru dezvoltarea armonioasă a sânilor? Te masezi singură sau îl rogi și pe prietenul tău? Operații estetice? Suntem toate de acord în această privință - fără operații estetice. Avem o imaginație atât de bogată încât nu de puține ori ne pufnește râsul.Ca orice adolescentă aflată la pubertate și eu m-am uitat cu invidie la sânii unor prietene. Sânii mei de ce nu sunt la fel de mari? De ce ai mei se pierd prin sutien? Pentru cele care nu știu - când o colegă te întreabă ce tip de sutien ai ea te întreabă de fapt cât burete are sutienul pe care-l folosești. Eu am răspuns naivă de câteva ori. Noroc cu o colegă care mi-a deschis ochii. Nu m-am regăsit nici printre colegele care refuzau să folosească sutien și-și etalau ce aveau prin tricouri subțiri. Asta am, asta îți arăt!

Studioasă din fire, m-am pus cu burta pe carte. Bibliotecă, internet, medici, prieteni, mama, bunica, verișoare. Mai discret sau mai direct, după caz. După câteva luni am ajuns la câteva concluzii care mi-au ajutat să-mi găsesc liniștea și să mă simt confortabilă într-un tricou ud.Cum stai în picioare?
Problema sânilor vine simultan cu alte probleme pentru femei. Astea sunt legile firești ale naturii și trebuie să le luăm ca atare. Nu avem de ce să ne simțim jenate de sânii noștri și să începem să ținem mâinile încruțisate sub ei pentru a le ascunde mărimea scăzută. Am observat această poziție și la persoane mai în vârstă, indiferent de mărimea sânilor. Când se întâlnesc și nu au ce face cu mâinile le încruțișează și își proptesc țâțele pe ele. Datorită sedentarismului și a lipsei exercițiilor fizice cele mai multe dintre noi avem tendința de a sta cu umerii aplecați în față, poziție care poate defavoriza dimensiunea sânilor. Nu spune nimeni să fim toate fotomodele, dar puțin respect față de poziția corpului este mereu binevenită.

Până unde mergi cu prietenul?
Acesta este un subiect tabu. Ca să nu spun un subiect abordat în extreme. Ori nu discutăm deloc despre el, ori ne lăudăm cu aventurile trecătoare cu necunoscuți. Fetelor, prezența unui prieten intim influențează categoric creșterea și tonifierea sânilor. Bunica m-a spun că sânii nu sunt ai mei, ci ai copiilor mei și ai tatălui acestora. Această remarcă mi-a fost confirmată și de către unii medici. Cum ți-i crești, așa îi vei avea - mi-a spun un cadru medical zâmbind.

Cât de bine îți cunoști sânii?
In popor se spune că cel mai bun medic suntem fiecare dintre noi. Noi ne cunoaștem cel mai bine propriul corp. Această afirmație este întru totul adevărată în cazul sânilor. Nimeni nu ne poate cunoaște mai bine sânii decât noi. Incepem să ne împrietenim încă din copilărie. La duș. Când ne spălăm. Stim că acolo vor crește sânii într-o bună zi. Am văzut la mamele noastre. Am văzut la verișoarele noastre mai mari. Stim. Intr-o zi încep să se dezvolte și ne atrag atenția. Vine o zi în care curiozitatea începe să lase loc sprijinului. Mângâierile las loc masajului. Spuma de baie lasă loc unor emulsii naturale. Acesta este doar începutul unei prietenii de durată îndelungată. O prietenie care, în situații extreme, este decisivă pentru sănătate.

Care este secretul meu?
Am comandat emulsia naturală Venus Superb de pe Elixirium Farm. Din motive intime nu voi insera aici fotografiile făcute înainte și după folosirea aecstei emulsii. Vă spun doar că acum sunt mulțumită de sânii mei.

Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Articole recente

Publicitate

Dai un ban da' stai în față

Un proiect dedicat celor care apreciază calitatea la un preț rezonabil.