Pompele de caldura ASG sunt singurele pompe care dispun de un vaporizator capabil de autospalare continua

Pompele de cladura ASG este dotata cu un vaporizator cu autospalare care are o durata de exploatare de peste 10 ori mai mare decat in cazul unui schimbator de caldura in placi. Aceste pompe de caldura utilizeaza cele mai performante electrocompresoare existente astazi pe piata, si cele mai performante tipuri de condensatoare brazate realizate din otel inoxidabil. Tabloul de comanda, contine toate protectiile necesare pentru protejarea integrala a electrocompresorului, isi semnalizeaza automat toti parametrii functionali iar in caz de avarie semnalizeaza tipul si locul avariei, pentru ca operatorul sa nu mai fie nevoit sa caute in manual. De asemenea exista protectie impotriva congelarii vaporizatorului sau a schimbarii succesiunii fazelor de alimentare.Autospalarea are loc in mod continuu pe intreaga suprafata a vaporizatorului si sunt evitate depunerile de colmatare deoarece viteza curentului este constanta in orice punct al vaporizatorului dar in primul rand deoarece in acest tip de vaporizator curentul de apa nu intampina coturi de 90 sau 180 de grade - ca in cazul schimbatoarelor de caldura in placi. In vaporizator are loc atat destinderea freonului R407C cu schimbarea starii de agregare din faza lichida in faza gazoasa, care genereaza o temperatura a vaporilor de freon de -43,5ᵒC, cat si incalzirea vaporilor de freon, pe baza energiei termice a apei din putul forat.

In vaporizator, vaporii de freon avand temperatura de -43,5⁰C, rezultata in urma destinderii se incalzesc, acumuland astfel o cantitate foarte mare de energie termica, pe care o vor elibera, dupa comprimare, in condensator, odata cu schimbarea starii de agregare din faza gazoasa in faza lichida. Pentru a evita formarea condensului pe durata functionarii, vaporizatorul pompei de caldura ASG este izolat termic.Va reamintim faptul ca pompele de caldura apa-apa in circuit deschis ofera cel mai mare COP deoarece utilizeaza ca resursa energetica recuperabila apa din putul forat, care are o temperatura aproximativ constanta in jur de 11⁰C -14⁰C pe toata durata anului.

In situatia in care considerati ca aveti nevoie de ajutor pentru a compara ofertele cu pompe de caldura ne puteti solicita sprijinul completand formularul de la adresa Întreabă un specialist în pompe de căldură.
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Articole recente

Publicitate

Dai un ban da' stai în față

Un proiect dedicat celor care apreciază calitatea la un preț rezonabil.