Unde am găsit cele mai bune produse bio de igienă pentru bebeluși

Alegerea unor produse bio de igienă pentru bebeluși este extrem de importantă pentru noii părinți.

V-ați întrebat vreodată de ce unii părinți aleg doar produse bio pentru bebeluși? Ei aleg aceste produse pentru că își doresc ca bebelușii lor să fie fericiți într-un mediu sănătos.

Stiți că legislația britanică permite mărcilor să eticheteze produsele pentru igienă ca fiind "naturale" atunci când conțin mai puțin de 1% ingrediente naturale sau organice? Natural a fost redus la 1%. Noile norme legislative cu privire la pet-uri și pungile din plastic sunt discutate și rediscutate pentru a se amâna cât mai mult posibil punerea lor în practică. Acestea sunt doar două exemple. Din fericire, noi, părinții din noile generații, am învățat că adevărata putere de protejare a naturii a rămas doar în mâinile cumpărătorilor - printre care suntem și noi. Sistemul legislativ, cel puțin deocamdată, nu este de partea noastră în totalitate. Nimeni nu ne poate obliga să cumpărăm un anumit produs. Decizia de cumpărare ne aparțin în totalitate și suntem responsabili pentru ea. Tocmai din acest motiv, a proteja natura nu înseamnă a participa ocazional la diverse acțiuni voluntare de ecologizare a unei zone turistice. A proteja natura natura înseamnă a ne adapta stilul de viață la provocările reale care ne afectează natura.

Un bebeluș nu poate fi sănătos într-un mediul lipsit de natură. Toți pediatrii cu care am discutat pînă în prezent mi-au recomandat să petrec cât mai mult timp cu copilul afară, în natură, departe de noxele din oraș. Să-i permit să se joace cu animalele, să pună mâna pe pisici și câini. Să alergăm împreună prin frunze. Niciunul nu mi-a recomandat să stăm izolați în casă. Copiii au nevoie de natură. Noi am uitat acest detaliu și uzăm scaunele în sălile de așteptare ale clinicilor medicale.O prietenă mi-a spus că pielea unui bebeluș se întinde dincolo de trupul său. Dacă vreau să o îngrijesc trebuie să-i asum responsabilitatea pentru toată pielea. Este greșit să acordăm întreaga atenției doar unei porțiuni și să ignorăm restul. Un produs de igienă care, credem noi, îi curăță hăinuțele dar are un efect nociv asupra naturii este un produs nociv pentru bebelus. Este nociv pentru că îl va priva de natură. Este posibil ca atunci când va deveni matur natura să fie cu totul altfel decât cea pe care o regăsește în albumul de familie.

Cele mai bune produse bio de igienă pentru bebeluși

Noi, în familie, încercăm să folosim pe cât posibil cât mai multe produse bio / ecologice / naturale - produse cât mai puțin nocive naturii. Înainte să vină bebe baia noastră era depozit chimic. Acum pot spune că este o farmacie.

Pentru bebe am încercat mai multe produse de igienă. Fiecare avea avantajele și dezavantajele lui. Pot spune că am ceva experiență personală în această privință.

De câteva săptămâni folosesc produsele AKALIN de care sunt extrem de mulțumită.

Noi am decis să ne respectăm copilul. Îi cumpărăm cele mai bune produse de igienă și facem tot ce ne stă în putință să protejăm natura. Ne dorim ca el, la rândul lui, să se poate juca în frunze cum ne-am jucat noi în această dimineață.
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Articole recente

Publicitate

Dai un ban da' stai în față

Un proiect dedicat celor care apreciază calitatea la un preț rezonabil.