Cum mi-am spalat singur masina in Bucuresti

Dupa mai multe experiente neplacute in spalatoriile auto traditionale in urma carora m-am ales cu parbrizul zgariat (baiatu a fost victima unei glume proaste din partea colegilor - i-a pus cateva pietricele fine in carpa), cu miros de tabac (eu sunt nefumator) sau cu disparitia unor obiecte cu valoare sentimentala (aveam de exemplu o cruciulita mica prinsa de schimbatorul de viteza, amintire de la raposatii mei parinti) am decis sa caut spalatorii in care pot sa-mi spal singur masina. La inceput in spalatoriile improvizate prin diverse benzinarii. Din fericire, am reusit sa-i prindem si la acest capitol din urma pe cei de afara. Au aparut si la noi spalatorii auto cu self service. Cu jetoane sau cu card.Acest sistem este benefic pentru toata lumea. Noi ne spalam singuri masinile. Micii antreprenori elimina necesitatea unor angajati din ce in ce mai greu de gasit. Experienta minima. Seriozitate. Disponibilitate de a lucra pe orice vreme si de a sta peste program. Statul mai elimina o parte din evaziunea fiscala.

Daca as mai fi in Romania si as decide sa investesc intr-o astfel de spalatorie as cauta pe cineva care sa-mi realizeze o aplicatie de rezervari. Hai sa fim sinceri unii cu ceilalti. Timpul tuturor costa bani, nu doar al celor care stau la birou. De ce sa pierdem timp cautand o spalatorie libera sau sa stam ore in sir la coada. Eu ofer un plus de fidelitate oricarui serviciu care dispune de facilitati cu ajutorul carora pot economisi timp. Primul lucru pe care l-am invatat aici a fost ca orice dorinta de a-mi creste venitul necesita unelte si mentalitati la nivelul acestora. Am renuntat la mentalitati captive si am acceptat altele noi. Spalatul masinii singur este doar una dintre ele.

A-ti spala singur masina nu este o forma de decadere. Am vecini cu un potential financiar ridicat care isi spala singuri masinile la sfarsit de saptamana. Tin prea mult la masinile lor pentru a le lasa pe mainile altor persoane indoielnice.

Luna trecuta am fost in Bucuresti. Am avut parte de o vreme cam mohorata. Ceata. Ploaie marunta. Praf. Imediat ce am ajuns in oras am cautat pe telefon cea mai apropiata spalatorie self service din oras. Am gasit una la doar cateva minute de locul in care ma aflam. Spre norocul meu si al rudelor care erau cu mine o boxa era goala.
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Articole recente

Publicitate

Dai un ban da' stai în față

Un proiect dedicat celor care apreciază calitatea la un preț rezonabil.